Първоначално публикувано от Alex Shopov
Известие
Collapse
No announcement yet.
норално ли е да глъхне като е студена ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от petrofмоиата сащо ми прави сащите номера,2-3 минути си мени оборотите ,след това е ОК.Казаха ми че е от ел.смукач,бил кам 150 лв :156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
сутрин когато е студена ,след като иа запалиа работи нормално ниаколко секунди,после заглахва,а пониакога гасне.Триабва да го следиа за това,и да иа подарям с малко гас .След 1-2 минути вече е ОК. :: ТА питам знае ли ниакои каде е този датчик изпалниаващ функциата на смукач.???
Comment
-
Първоначално публикувано от petrofсутрин когато е студена ,след като иа запалиа работи нормално ниаколко секунди,после заглахва,а пониакога гасне.Триабва да го следиа за това,и да иа подарям с малко гас .След 1-2 минути вече е ОК. :: ТА питам знае ли ниакои каде е този датчик изпалниаващ функциата на смукач.???
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от petrofзакачих го на компутара в сервиза когато бе студена,и не отчита грешка.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от georgievstЛамбда сонда е това заради което глъхне в началото. Трябват и две три минути за да заработи нормално. Ако я смените и си сложите оригинална т.е БОШ няма да имате тези проблеми. Пък и гаранция 160 К.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Имаш предвид датчика за температурата? Ако е от това е най добре, защото е най евтин. Ти каква марка сложи ?
Въпреки това при мен "забиваше" предница и се оправи още като смених дебитомера. После започнаха да ми играят оборотите и ми казаха, че е ламбда сонда. Не дава информация на компа и той блъска богата смес, от там и разхода отива на 18 на сто.
Ламбдата вчера я смених с Магнети Марели универсална някаква за 115 лв. Да видим какво ще покаже като разход.146 1.6 TS 01.97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gin4o-majstoraСлед като си купих моята 145 1.6тс на тестването отчете сондата.И аз се разделих с 280лева .Инае универсалната не е гаранция че ще работи както трябва.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment